Sammen kan vi gjøre verden til et bedre sted

Fred i verden kommer via følelser. Stressa og redde mennesker skaper kaos, og er i feil retning.

Den riktige veien er å finne indre ro, fordi det leder til en verden fylt med positive følelser.

En bedre verden begynner med deg og meg.

Sammen kan vi gjøre verden til et bedre sted

Fred og kjærlighet kommer fra innsiden og ut. Det er grunnen til at det viktigste vi gjør for å skape en bedre verden er å få innsikt i hvem og hva vi er.

HYGGELIG Å MØTE DEG!

Jeg er Kjetil Haugmo

 

Med et liv sterkt preget av sosial angst og altfor mye stress over mange år, var jeg søkende etter noe som kunne gi den roen og tryggheten på innsiden som jeg ønsket. Det var starten på min selvutviklingsreise, som har tatt meg via salgscoaching for å finne selvtillit og mot til å snakke i forsamlinger og derifra til en dypere spirituell forståelse av hvem og hva vi er.

Etter å ha jobbet med tusenvis av mennesker har jeg sett igjen og igjen at det ikke er ved hjelp av teknikker vi lever vårt liv til det fulle, men gjennom større innsikt i hvem vi er og hvordan vi kan navigere våre tanker og følelser.

Kjenn deg selv

Frigjør ditt potensial

Gjør en forskjell

Video Poster Image

Min historie

Jeg begynte å jobbe som coach i 2005, med selgere, ledere og firmaer som ville skape prestasjonskulturer og være mer fornøyde på jobb. Jeg skapte gode resultater for kundene mine, men jeg var stadig på søken etter noe dypere.

Det fant jeg da jeg kom over en fundamental forståelse av hvem og hva vi mennesker er, også kalt "De tre prinsipper". Prinsippene er svaret på psykologi og mental helse og ved å få innsikt i dem blir vi jordet i vårt sanne jeg. Det resulterer blant annet i økt selvtillit, indre ro, glede, trivsel, kreativitet, inspirasjon og kjærlighet for seg selv og livet.

"Kjetil har en formidlingsevne som griper tak i deg fra første setning. Historien hans er interessant og gjør at hans budskap blir veldig troverdig. Han vet hva han snakker om! Temaet i foredraget er noe alle kan relatere seg til. Kjetil inspirerer oss alle til å bli den beste utgaven av oss selv. Takk for et gripende og meget inspirerende foredrag!"

- Lisa Rolèn

"Da jeg begynte å jobbe med Kjetil var jeg utmattet av stress, hadde sterke smerter i hele kroppen og store søvnvansker på grunn av det konstante stresset jeg følte. Kjetil har vært en uvurdelig støtte og mentor for meg, med sin tilstedeværelse, visdom og kjærlighet har han alltid pekt meg i riktig retning. Dette har snudd opp ned på mitt liv. Jeg kan se meg selv gjør ting jeg aldri ville turt å gjøre før, jeg får hele tiden en dypere og dypere tilstedeværelse i meg selv og livet. Jeg tar bedre vare på meg selv på en omsorgsfull måte og har mye mer å gi utad."

- Marita Isaksen

"Jeg føler at jeg har blitt et mye mer komplett menneske etter coachingen med Kjetil. Jeg har lært hvordan jeg kan ha en relasjon til mine tanker, og følelser, og føler at jeg har fått et nytt liv. Alt har blitt så mye enklere. Fått mer selvtillit både i jobb og privat, da jeg har forstått at jeg faktisk er bra nok. Jeg vil anbefale denne coachingen til alle. Helt supert."

- Ann Kristin Horvath

Min visjon

Det unike med "De tre prinsipper" er at de er den enkleste og mest kraftfulle forståelsen for å skape utvikling jeg har kommet over. Det er heller ingen ting som må gjøres, ingen teknikker som må øves inn, det er bare en sannhet om hvem og hva vi er som mennesker, som alle kan få innsikt i.

Intensjonen min ved å hjelpe andre å få dypere innsikt i seg selv er å hjelpe dem å navigere sine tanker og følelser på en optimal måte. Resultatet er større indre ro, leve livet til det fulle, og være en positiv innflytelse i verden. Jeg elsker å hjelpe hvert enkelt menneske å våkne opp til sitt sanne jeg, og fulle potensial. Utover det anser jeg det som min oppgave mens jeg er på denne planeten å bidra til å heve menneskeheten sin bevissthet. Nøkkelen til dette er å hjelpe mennesker å kjenne seg selv, fordi innerst i alle er vi fylt med positive følelser og kjærlighet. Når vi er mange nok som ser og forstår dette vil det være fred på jord. Og det er verdt å kjempe for, hver dag.

 

HOLD DEG OPPDATERT

Få med deg alt som skjer

Meld deg på nyhetsbrevet mitt og få livesendinger, kurs og andre spennende ting som skjer - rett i innboksen.

Jeg deler ikke e-postadressen din med andre, sender ikke spam og du kan melde deg av når som helst.