FOREDRAG

Nye foredrag, livesendinger og webinarer gjennomføres jevnlig. For mer informasjon om tema, sted og tidspunkt, se min facebook side:https://www.facebook.com/khaugmo/

Referanser

Takk for et veldig inspirerende foredrag. Du gav oss mange konkrete verktøy som er gull verdt å ha med seg. Dette er noe av det beste foredraget jeg har vært på, og jeg kommer til å anbefale dette til andre på det sterkeste.

– Hilde Øier, Salgssjef VG

Kjetil har en formidlingsevne som griper tak i deg fra første setning. Historien hans er interessant og gjør at hans budskap blir veldig troverdig. Han vet hva han snakker om! Temaet i foredraget er noe alle kan relatere seg til. Kjetil inspirerer oss alle til å bli den beste utgaven av oss selv. Takk for et gripende og meget inspirerende foredrag!

Lisa Rolèn, Markedssjef Sector Alarm

«Foredraget var genialt, både form og innhold. Responsen etterpå var utvetydig og jeg har kun fått positive tilbakemeldinger. Jeg vil spesielt trekke frem den ærlige formidlingen og det tydelige språket som det som imponerte meg mest. Opp igjennom årene har jeg hørt en del foredrag og vært med i noen utviklingsprosesser som har gjort noe med meg i form av læring og endring. Det er ikke alltid lett å sammenligne, men det jeg opplevde med deg i går kommer inn på topp fem listen.»

Michael Hole, ansvarlig for rekruttering og utvikling, Renholdssoner AS

Mange som satte stor pris på foredraget ditt, det var en innertier 🙂

Erik Weber, Salgssjef, Aftenposten

Jeg kjøpte boken din for flere måneder siden, men den har ligget på nattbordet uten at jeg har lest den. Helt tilfeldig ble jeg med på et foredrag du hadde hos coachforeningen og ble kjempe inspirert. Jeg kom hjem og leste boka, den er kjempe bra. Tusen takk for at du deler kunnskapen din med oss andre.

Bente Nerdal

Takk for veldig inspirerende foredrag lørdag. Det ble godt mottatt av alle i min avdeling, og la et perfekt grunnlag for resten av dagen. De ble også glade for boken, og flere er allerede begynt å lese.

Sebastian Kvarme, Leder kundeservice Sats

Takk for interessant foredrag på fredag, tilbakemeldingene har vært veldig gode. For å summere: Jeg trodde på han. Han satte ord på ting man kan sitte å føle på selv. Det var en glede å få høre din historie. Dette ga oss mange nye tanker om hvor vi kan finne vår motivasjon og drivkraft for å bli den beste av oss selv. Du har inspirert mange, du inspirerte oss og du vil uten tvil inspirere mange flere.

Camilla Abrahamsen, Salgsleder GET

Kjetil hadde en meget god formidlingsevne som grep fatt i våre forhandlere, og han presenterer en sterk og ærlig historie om sin egen bakgrunn.Jeg vil anbefale foredraget til Kjetil på det sterkeste og det relaterer spesielt godt til miljøer hvor motivasjon, drivkraft og ledelse er aktuelle problemstillinger.

Marius Kristiansen, Distriktssjef, Deli de Luca Norge AS

Veldig inspirerende foredrag du holdt. Gleder med til å gå løs på boken.

Lars Edin Lersveen, Sales and Marketing Director, Basefarm AS

Vi likte foredraget svært godt! Hyggelig å treffe deg 🙂

Elin Sture Næss, direktør drift og service, Frende Livsforsikring AS

Alle her er veldig fornøyde med foredraget ditt. Veldig interessant, så nå skal alle lese boken din og forhåpentlig vis lære noe av den.

Synnøve Pedersen, Leder Megaflis

Foredraget svarte absolutt til forventningene. Det var veldig givende for oss å høre Haugmo dele egne erfaringer, samt få en innføring i hovedpunktene i boka «Finn din drivkraft

Per-Rune Vestrheim, Adm. Leder, Stiftelsen Retretten

Det var en inspirasjon for flere av våre medlemmer. De ga utrykk for at de fikk ny inspirasjon. Det at foredragsholderen har vært der selv og vet hvor skoen trykker var viktig. De så/ser at det nytter. Det ga dem også inspirasjon til å bruke noen av de verktøyene som ble presentert.

Laila Rosenquist, Aktivitetsleder WayBack

Kjære Kjetil, Jeg har vært så heldig å få være på foredraget du holdt for oss i dag. Du imponerte meg over din måte å formidle ditt budskap på. Jeg opplevde at det du sa kom direkte fra hjerte ditt og at du virkelig har jobbet deg frem dit du er nå og at det også er mulig for enhver å gjøre en endring i livet sitt til noe bedre. Jeg fikk til og med tårer i øynene på et tidspunkt da du virkelig traff meg. Du fikk meg motivert til å se ting i et annet lys og jeg vil absolutt lese boken jeg kjøpte og rette blikket fremover.

Takk, Hanne Moland resepsjonist v/ JerniaGruppen

Jeg vil bare få takke deg igjen for et flott foredrag! Jeg håper du fikk en god erfaring, det fikk vi. I ettertid fikk vi bare positive tilbakemeldinger fra elevene. Noen tullet også med at de ikke håpet at lærerne kom til å forvente mer av de ettersom de nå burde skjønne at alltid burde gjøre sitt beste. Utnytte sitt fulle potensiale.»være sitt beste jeg» (faglig sett tenkte de). Hehe. Jeg synes det var litt morsomt. 🙂 Ledelsen var også fornøyd og satt igjen med inntrykket av at tema passet elevene midt i blinken og at de fikk tenkt seg litt om.

Annette Mørch, lærer Gjettum ungdomskole

«Vi hadde et meget bra seminar med Kjetil hos oss. Kjetil er en utrolig inspirerende og karismatisk person, som «vekket» noe i all oss på kontoret. Hans ærlige og sterke historie gjorde inntrykk. Kjetil formidler budskapet sitt på en enkel måte slik at vi forstår det. Mange gikk ut av møtet med en følelse at vi ville «forandre» oss til det bedre. Jeg kan absolutt anbefale både seminaret og boken hans.

Pål-Fredrik Mathisen, Head of Sales Tradedoubler

Foredraget til Kjetil Haugmo skiller seg ut veldig fra andre foredrag jeg har vært på. Det han fokuserer på har det vært en mangel av i bedriftsmarkedet i Norge. Dette er noe som ikke bare vil påvirke ansattes motivasjon, men også resultater, sykefravær, innsats og alle andre parametre vi måler etter. Vi har hatt mange foredragsholdere innom, kjente og ukjente, dyre og mindre dyre og alt i mellom. Det ble sagt av en mine ansatte at dette var det beste noen gang!

Willy, Salgsdirektør, Det Norske Kartselskap

Jag var i dag på en førelæsning med en mann som heter Kjetil Haugmo. Jag hade førventat mig detsamma som jag har upplevt dem senste 3 åren nær det kommer till salgsførelsningar/Motivationsførelæsningar. Ni vet vad jag menar! En typ som står dær och talar om gammla hjeltar som lance armstrong och arnold schwarzenegger. Samma gamla visor tenkta jag. Aack så fel jag hade. Kjetil fångade mitt intresse samt alla som satt brevid mig i våran salgbedrift. Ett opplegg som ær helt nytt før mig och något som jag verkligen kommer att ha bruk før i framtiden. Detta satte verkligen perspektiv på mitt liv samt min insatts som selgare. 90 minuter satt jag som trollbunden och lyssnade med øronen spetsade till taket. Jag rekomenderar verkligen detta till alla!! Allt från pappor som vill yta bettre i hemmet till telefonselgaren som vill øka sina salgsresultater. DETTA MÅSTE SES OCH HØRAS.

Peter Åhlstrøm Telefonselgare sedan 5 år tillbaka

Vi i Bisnode Norge har hatt Kjetil Haugmo her to ganger allerede og kommer garantert til å spørre ham igjen. Som foredragsholder er Kjetil engasjerende, tydelig og meget kunnskapsrik. Med sin gode fortellerteknikk og historier gir han bilder som alle kjenner seg igjen i og som når inn til folk. Vi opplevde seansene som svært givende og de gav oss en tydelig økt inspirasjon samt nysgjerrighet blant våre deltakere.

Ken Gamst, Salgssjef – Soliditet AS og Bisnode Norge AS

Det er egentlig veldig enkelt å gi en referanse til Kjetil Haugmo. ”Han er en tvers igjennom ærlig person med et ærlig budskap. Han brenner for å hjelpe andre mennesker og det gjør han på en trygg, troverdig og ekte måte. Han har et lett forståelig budskap og har en stemme som sklir forbi ditt bevisste sinn og rett inn i ditt ubevisste, og der begynner din tankeprosess. Jeg kan på det sterkeste anbefale Kjetil sitt foredrag, hvis du er en som faktisk har bestemt deg for å gjøre endringer med livet ditt. Kjetil hjelper deg og dine på riktig vei.”

Pål Kleven-Fredriksen, Sales Manager TM Merit, Licensed NLP Coach – AAA Soliditet AS/ Dun & Bradstreet Norway

”Kjetil holder et inspirerende og ærlig foredrag. Kjetil klarte på en fin måte å få fram sitt budskap om å jobbe seg frem til å få ut hele sitt potensiale, uansett hva man ønsker å drive med. Kjetil bruker gode eksempler fra sitt eget liv som er enkle å sette seg inn i for de aller fleste av oss, for å sette ting i perspektiv. Deretter har Kjetil en del gode løsninger som er realistiske for å bedre sin egen situasjon markant både i jobb og privat.”

Vegar Straume, Styreleder – Bedriftsøket NO AS

Vi er et familiedrevet firma som går igjennom et generasjonsskifte. Slike prosesser er ofte tunge og medfører omstilling, som igjen sliter på organisasjonen Med sitt brennende budskap leide Kjetil oss gjennom sin historie. En historie som får en til å tenke på hva som er viktig, og hva som virkelig motiverer til å bli den beste utgaven av seg selv. Det er nå merkbart stor forskjell på arbeidsmiljøet. Mine medarbeidere er mer fokusert på å gjøre de riktige oppgavene, og å være den beste utgaven av seg selg.

Chris Kristiansen, Salgssjef – KnowledgeGroup AS

Kjetil Haugmo hadde et utrolig inspirerende og motiverende foredrag!!! De jeg har snakket med synes han var utrolig flink!!!

Nina Grenhov Smith, Bemanningsrådgiver – Top Temp bemanning

Foredraget til Kjetil gav meg mye. Sterk historie som treffer! Fikk følelsen av at en snuoperasjon er mulig så lenge du selv skaper et mål. Boken står på handlelisten, og anbefaler alle uansett fagområde/livssituasjon å få med seg dette!

Malin Hansen, Bemanningsrådgiver, Top Temp bemanning

Kjære Kjetil. Tusen takk for gode ord og ”vekkelser”. Vi ser deg gjerne hos oss ved en senere anledning.

Vigdis Tangen, Sentralstyret, leder, Diabetesforbundet Akershus

Tilbakemeldinger fra foredrag hos AIPBW (Association international professional business women):

Very interesting talk

Great

Fantastic speaker! Very inspiring and helpful!

Very inspirational speaker! Very charming!

Lively and positive.

to top

opp