EKSTRAORDINÆRT LIV COACHINGPROGRAM

Forstå deg selv - Finn mental ro - Led fra hjertet

Nå har du muligheten til å bli med på et helt unikt coachingprogram!

Oppstart 13. mars 2024. Påmeldingen er åpen nå!

Send inn din søknad nå!

SØK NÅ
HVEM ER DET FOR?

Ekstraordinært liv coachingprogram er for deg som kjenner deg igjen i dette:

 • Du ønsker mer mental ro, trygghet i deg selv og klarhet på dine styrker.
 • Du vil føle deg fullt ut levende, og den beste du kan være.
 • Du ønsker å øke din evne til å være en positiv innflytelse i verden.
 • Du søker et fellesskap med likesinnede som som vokser og utvikler seg sammen.

Kjenner du deg igjen?

Da er Ekstraordinært liv coachingprogram rett for deg!

Klikk på knappen under og send inn din søknad nå.

SØK NÅ

Du vil lære en revolusjonerende tilnærming til personlig utvikling.

 

 • Forståelsen jeg jobber med kalles 3P (de 3 prinsipper) og den er rammeverket for alt mitt arbeid som coach.
 • 3P-forståelsen hjelper deg å forstå hvordan ditt sinn virker, og det er nøkkelen til å leve et ekstraordinært liv.
 • Innsikten 3P gir hjelper deg å finne mental ro og lede relasjonen med deg selv og andre fra hjertet, som hjelper deg å finne din indre styrke, skape livet du drømmer om, og være en positiv innflytelse i verden.
 • 3P-forståelsen gjør personlig utvikling enklere, er mer praktisk og gir bedre resultater.
 • Forståelsen er en naturlig lenke mellom det fysiske og det spirituelle og er det tradisjonell psykologi har manglet.
 • Uansett hvilke utfordringer, problemer og drømmer en person har, er denne forståelsen løsningen.
BLI MED PÅ

EKSTRAORDINÆRT LIV COACHINGPROGRAM

Hvordan foregår coachingprogrammet?

 

Kjetil leder samlingene som er en blanding av undervisning, refleksjoner, samtaler, deling og tilbakemeldinger. Det er lagt opp til at alle får delta aktivt for å få mest mulig ut av denne muligheten.

Du får tilgang til en egen portal på nett der opptak av alle møtene samt andre nyttige ressurser blir lagt. Vi har også en egen Facebookgruppe der vi holder samtalen i gang mellom møtene.

Coachingprogrammet handler om å lære og forstå deg selv og hvordan ditt sinn virker, som innebærer at du kan navigere dine tanker, følelser og ditt liv med større klokhet og innsikt. Resultatet er å finne mer mental ro, som innebærer å leve med mindre bekymringer, usikkerhet og stress, samt oppdage mer selvtillit, tilstedeværelse og glede. Du vil naturlig også forstå hvordan du leder deg selv og andre fra hjertet, som innebærer å finne mer inspirasjon, engasjement, nærhet til deg selv og andre, større nivåer av empati, omsorg og lidenskap for livet. Med andre ord vil du forstå hvordan du skaper en indre følelsesmessig vakker og ressursfylt verden, samt hvordan du kan hjelpe andre å gjøre det samme. 

Du kommer også inn i et fellesskap med likesinnede og inspirerende mennesker.

 

Målet med coachingprogrammet:

Få en livsendrende forståelse av deg selv og  hvordan ditt sinn virker.

Finne mental ro.

Lede relasjonen med deg selv og andre fra hjertet.

Være en positiv innflytelse i verden. 

 

"Da jeg begynte å jobbe med Kjetil var jeg utmattet av stress, hadde sterke smerter i hele kroppen og store søvnvansker på grunn av det konstante stresset jeg følte. Kjetil har vært en uvurdelig støtte og mentor for meg, med sin tilstedeværelse, visdom og kjærlighet har han alltid pekt meg i riktig retning. Dette har snudd opp ned på mitt liv. Jeg kan se meg selv gjør ting jeg aldri ville turt å gjøre før, jeg får hele tiden en dypere og dypere tilstedeværelse i meg selv og livet. Jeg tar bedre vare på meg selv på en omsorgsfull måte og har mye mer å gi utad."

- Marita Isaksen

Detaljer

Varighet

 

Vi starter 13. mars 2024 og har siste møte 29. mai 2024.

Vi møtes hver onsdag kveld i 12 uker på rad.

Vi har  en helgesamling, fredag til søndag.

Helgesamlingen er 19. - 21. april.

 Alt foregår online

 

Det blir ingen skjulte utgifter til reise eller opphold i forbindelse med coachingprogrammet. Alt foregår online. Møtene holdes på zoom og opptakene lastes i etterkant opp i en egen portal på nett som deltakerne får tilgang til.

 

Egen facebookgruppe for læring og det sosiale

 

Deltakerne i coachingprogrammet får tilgang til en egen facebookgruppe der vi holder kontakten mellom møtene og hvor vi alle kan bli bedre kjent. Facebookgruppa er også et sted hvor vi inspirerer hverandre, deler og gir og får tilbakemeldinger.

Kjetils coachingprogram har gitt meg en dypere forståelse av menneskets sinn og hvordan det virker inn for oss mennesker. Jeg har gjennom coachingprogrammet fått en ekstraordinær forståelse og mulighet til selv å gi coaching på en unik måte. Jeg er utrolig imponert over hans evner til å møte deltakere med sin dype tilstedeværelse, evne til å se og møte den enkelte. Kjetil har en fantastisk evne til å lytte og tilpasse seg den enkelte for å skape fremgang. Han deler raust av sine erfaringer og innsikter -som bidrar til å skape trygghet og utvikling for alle deltakere. Han er dyktig og dedikert med en innlevelse og varme som har bidratt stort til min personlige utviklingsreise som menneske, mor, leder og coach. Jeg anbefaler programmet på det varmeste.

- Lone Hansen

FRA HJERTE TIL HJERTE

Noen ord fra Kjetil

For elleve år siden hadde jeg allerede jobbet som coach i åtte år, vært søkende og opptatt av personlig utvikling i mange år. Likevel hadde jeg fremdeles noe usikkerhet rundt om jeg var god nok som menneske og coach, og jeg var fortsatt usikker på hva det er som gjør at vi utvikler oss optimalt som mennesker.

3p-forståelsen endret alt for meg, både personlig og i mitt virke som coach. Ikke over natten. Dette er en forståelse som vi ser litt og litt dypere jo lenger vi jobber med den og jo dypere vi tør gå i oss selv, men jeg forsto veldig tidlig at dette var noe helt annet enn det jeg tidligere hadde lært om coaching og psykologi.

Et liv preget av stress, usikkerhet og bekymringer er ikke et ekstraordinært liv. Når disse følelsene har overtak er vi ikke en så positiv innflytelse som vi kan være, verken i egne eller andres liv. Gjennom Ekstraordinært liv coachingprogram får du en innsikt som vil gi deg mulighet til å være den positive kraften som er i stand til å leve et liv hvor du skaper mirakler fra øyeblikk til øyeblikk.

Du vil bli i stand til å leve med mental ro, noe som vil endre livet ditt like grunnleggende som det en gang endret mitt. Dette sprer seg naturlig som ringer i vann og ved hjelp av den nye innsikten og roen du får og din forståelse av sinnet er du i stand til å gjøre livet ditt og verden bedre. Det er dette jeg inviterer deg til å være med på i Ekstraordinært liv coachingprogram.

"Kjetil er en varm og klok mann som har en egen evne til å hjelpe dem han snakker med og komme i kontakt med sin egen godhet og visdom. Anbefales på det varmeste!"

- Kaja Flatøy

"Kjetil er en av de beste coachene jeg vet om. Det er få som kan dra fram potensialet og kjærligheten som bosetter oss så godt som Kjetil. Er du en coach som vil lykkes på et høyere nivå anbefaler jeg på det sterkeste å ta en samtale med Kjetil og kjenne på hans evner for deg selv."

- Morten Hake

"Det siste året har jeg hatt gleden av å bruke Kjetil som coach. Gjennom samtalene har jeg fått større tilgang til denne fantastiske visdommen vi alle bærer på, som har gitt meg mulighet og grunnlag for å utvikle meg som menneske og i mitt virke som coach. Dette har vært uvurdelig for min coachingpraksis."

- Hanne Lindborg

Velkommen til Ekstraordinært liv coachingprogram!

 • Du er klar til å leve livet til det fulle!
 • Du brenner for å gjøre verden til et bedre sted via din væremåte, din forståelse av menneskesinnet og ditt virke.
 • Du søker mer innsikt i deg selv, og ønsker det nå.
 • Du vet at det beste tidspunktet er nå og er villig til å gå all in.
SØK NÅ

"Gjennom mange år med mye jobbing i en gründerbedrift, små barn, som jeg var mye alene med, ble jeg det vi kaller utbrent. Selv etter sykemelding og jobb-bytte, hadde jeg fortsatt mye indre uro og stress. Gjennom å ha vært en del av Kjetils coachingprogram, har jeg opplevd en transformativ endring i mitt eget liv. Jeg har nå en indre ro og kjenner på en indre styrke. Tidligere var jeg ikke god til å lytte til meg selv og mine behov. Nå i dag er jeg mye tydeligere på dette. Jeg har en jobb med til tider høyt arbeidstempo, og har datoer og tider jeg må forholde meg til. Der hvor jeg tidligere ble stresset, har jeg nå en god ro og klarhet, selv med samme arbeidsmengde. Nå i dag har jeg en større bevissthet i hva som skjer, hvis jeg stresser. Jeg vet hvordan jeg finner klarhet og roen jeg ønsker. Jeg vet at flere rundt meg opplever en endring hos seg selv, ved at jeg har endret meg. Dette varmer mitt hjerte. Livet har blitt mye mere gøy. Jeg kjenner at den unge jenta som var nysgjerrig på livet, har blomstret opp igjen inni meg."

- Torill Finkirken