EKSTRAORDINÆR LEDELSE 

Forstå deg selv - Led fra hjertet - skap ekstraordinære resultater

Nå har du muligheten til å bli med på et helt unikt coachingprogram!

Oppstart 13. mars 2024. Påmeldingen er åpen nå!

Send inn din søknad nå!

SØK NÅ
HVEM ER DET FOR?

EKSTRAORDINÆR LEDELSE

- for deg som kjenner deg igjen i dette:

 • Du ønsker mer innsikt i hvordan du og andre er på sitt beste.
 • Du søker et dypt nivå av mental ro og indre trygghet.
 • Du ønsker å være en autentisk leder og rollemodell med en sterk påvirkningskraft.
 • Du vil være eksepsjonelt dyktig på å motivere andre og hjelpe dem og være på sitt beste.
 • Du søker et fellesskap med likesinnede som som vokser og utvikler seg sammen.

Kjenner du deg igjen?

Da er Ekstraordinær ledelse coachingprogram rett for deg!

Klikk på knappen under og send inn din søknad nå.

SØK NÅ

Du vil lære en revolusjonerende tilnærming til ledelse og coaching.

 

 • Forståelsen jeg jobber med kalles 3P (de 3 prinsipper) og den er rammeverket for alt mitt arbeid som coach.
 • 3P-forståelsen hjelper deg å forstå hvordan menneskesinnet virker, og det er nøkkelen til å lede fra hjertet, som hjelper deg å skape ekstraordinære resultater som leder.
 • Innsikten 3P gir hjelper deg å leve med mental ro og indre trygghet, og balansere egne følelser og energi, som er den hemmelige ingrediensen som avgjør om du er en ordinær leder eller en leder i verdensklasse.
 • Med selvinnsikt og en god følelse inni deg leder du med hjertet, og er naturlig dyktig på å inspirere andre til å samarbeide, være engasjert i målrettet arbeid, tenke kreativt, håndtere endringer, søke personlig vekst og skape en positiv arbeidskultur. 
 • 3P-forståelsen gjør deg til en eksepsjonell lytter som hjelper deg å motivere grupper og enkelt individer på et dypere plan.
 • Å være en inspirerende rollemodell andre ser til skjer av seg selv jo mer du forstår de 3 prinsippene, da dypere innsikt gjør at du hviler i ditt autentiske jeg helt naturlig.
 • 3P-forståelsen gir deg en utrolig selvtillit når det kommer til å hjelpe andre med sin personlige utvikling, da du forstår på et dypere plan hvordan personlig utvikling faktisk skjer, uten at du trenger å bruke teknikker, men isteden bare bidrar til selvinnsikt. Det gjør personlig utvikling enklere, er mer praktisk og gir bedre resultater.
 • Det unike med 3P forståelsen er at den er grunnmuren som bidrar til at alt annet hva gjelder ledelse og personlig vekst kan bygges solid. 
BLI MED PÅ

EKSTRAORDINÆR LEDELSE

Hvordan foregår coachingprogrammet?

 

Kjetil leder samlingene som er en blanding av undervisning, refleksjoner, samtaler, deling og tilbakemeldinger. Det er lagt opp til at alle får delta aktivt for å få mest mulig ut av denne muligheten.

Du får tilgang til en egen portal på nett der opptak av alle møtene samt andre nyttige ressurser blir lagt. Vi har også en egen Facebookgruppe der vi holder samtalen i gang mellom møtene.

Coachingprogrammet handler om å lære og forstå deg selv og hvordan ditt sinn virker, som innebærer at du kan navigere dine tanker, følelser og ditt liv med større klokhet og innsikt. Resultatet er å finne mer mental ro, som innebærer å leve med mindre bekymringer, usikkerhet og stress, samt oppdage mer selvtillit, tilstedeværelse og glede. Du vil naturlig også forstå hvordan du leder deg selv og andre fra hjertet, som innebærer å finne mer inspirasjon, engasjement, nærhet til deg selv og andre, større nivåer av empati, omsorg og lidenskap for livet. Med andre ord vil du forstå hvordan du skaper en indre følelsesmessig vakker og ressursfylt verden, samt hvordan du kan hjelpe andre å gjøre det samme. 

Du kommer også inn i et fellesskap med likesinnede og inspirerende mennesker.

Møtene er tematisk satt opp innenfor områdene selvledelse, ledelse, formidling og coaching.

 

Målet med coachingprogrammet:

Forstå deg selv og hvordan menneskesinnet virker.

Lede deg selv og andre med hjerte.

Bli i stand til å skape ekstraordinære resultater som leder.

 

 

"Da jeg fant Kjetils coachingprogram som handlet om hvordan du blir sikker på deg selv og din evne til å transformere liv var det bare noe inni meg som stemte med det han formidlet. 

Endelig fant jeg løsningen der rollen min som leder og medmenneske, kunne forbedres, samtidig som forståelsen han formidler gir meg personlig utvikling og innsikt som åpner for å leve et mer komplett liv. I Kjetils kurs lærer vi forståelsen av tankekraften, og hvor avgjørende den er for å utvikle oss som menneske. Det har hjulpet meg å finne mer psykologisk ro, og selvtillit på min evne til å inspirere og veilede ansatte.

Anbefales varmt til alle!"

- May-Lis Bottolfsen

 

Detaljer

Varighet

 

Vi starter 20. mars 2024 og har siste møte 26. juni 2024.

Vi møtes hver onsdag kveld i 15 uker på rad.

Vi har to helgesamlinger, fredag til søndag.

Helgesamlingene er 19. - 21. april og 24. - 26. mai.

 Alt foregår online

 

Det blir ingen skjulte utgifter til reise eller opphold i forbindelse med coachingprogrammet. Alt foregår online. Møtene holdes på zoom og opptakene lastes i etterkant opp i en egen portal på nett som deltakerne får tilgang til.

 

Egen facebookgruppe for læring og det sosiale

 

Deltakerne i coachingprogrammet får tilgang til en egen facebookgruppe der vi holder kontakten mellom møtene og hvor vi alle kan bli bedre kjent. Facebookgruppa er også et sted hvor vi inspirerer hverandre, deler og gir og får tilbakemeldinger.

Kjetils coachingprogram har gitt meg en dypere forståelse av menneskets sinn og hvordan det virker inn for oss mennesker. Jeg har gjennom coachingprogrammet fått en ekstraordinær forståelse og mulighet til selv å gi coaching på en unik måte. Jeg er utrolig imponert over hans evner til å møte deltakere med sin dype tilstedeværelse, evne til å se og møte den enkelte. Kjetil har en fantastisk evne til å lytte og tilpasse seg den enkelte for å skape fremgang. Han deler raust av sine erfaringer og innsikter -som bidrar til å skape trygghet og utvikling for alle deltakere. Han er dyktig og dedikert med en innlevelse og varme som har bidratt stort til min personlige utviklingsreise som menneske, mor, leder og coach. Jeg anbefaler programmet på det varmeste.

- Lone Hansen

FRA HJERTE TIL HJERTE

Noen ord fra Kjetil

 

Mens jeg har jobbet som coach siden 2005 har jeg alltid vært interessert i å forstå hva som bidrar til at vi mennesker kan få optimal personlig vekst, samt forstå hvordan du som leder eller coach kan være optimalt effektiv med å hjelpe andre å blomstre, samt inspirere og skape positive kulturer. Før jeg kom over forståelsen av de tre prinsipper opplevdes det ganske komplisert og vanskelig. Det var så mange teknikker, verktøy og strategier som jeg trodde jeg måtte lære og håndtere for å skape optimal utvikling i meg selv og andre, og jeg var usikker på hvem av disse som skulle brukes på ulike tidspunkter. 

Alt endret seg fra 2013 da jeg kom over forståelsen av de tre prinsippene. Forståelsen hjalp meg å få innsikt i hvordan jeg og andre kan gå fra å leve våre liv i hodet til å leve og lede oss fra våre hjerter. Når vi leder fra hode, så leder vi fra frykt og negative følelser. Når vi leder fra våre hjerter innebærer det å lede med kjærlighet, altså med positive følelser. Derifra ble det mye enklere å skape ekstraordinære resultater med gruppene og individene som jeg har ledet, fordi du leder inn i positive spiraler, og da er du ustoppelig i din fremgang. Jeg innså at jo mer innsikt du får i deg selv, og hvordan prinsippene virker i deg, så begynner du å lede deg selv og andre fra hjertet. Da finner du din største styrke som leder, da det hjelper deg å være en sann rollemodell, samt føle deg helt sikker på at du kan skape ekstraordinære resultater med dem du leder, fordi du forstår hvordan du og andre er på sitt beste. 

Gjennom Ekstraordinær ledelse coachingprogram vil du bli i stand til å leve med dyp mental ro og sikkerhet. Ro til å se klart, ro til å ta kloke valg, ro til å håndtere all motgang. Sikkerhet på deg selv, den du er og verdien du har å komme med. Sikkerhet på din evne til å formidle, påvirke, berøre og veilede andre til å blomstre. Sikkerhet på din evne til å skape samhold og positive kulturer. Det er dette jeg inviterer deg til å være med på i Ekstraordinær ledelse coachingprogram.

Du vil få innsikt i en forståelse som transformerer deg og andre med varig positiv effekt. 

"Kjetil er en varm og klok mann som har en egen evne til å hjelpe dem han snakker med og komme i kontakt med sin egen godhet og visdom. Anbefales på det varmeste!"

- Kaja Flatøy

"Kjetil er en av de beste coachene jeg vet om. Det er få som kan dra fram potensialet og kjærligheten som bosetter oss så godt som Kjetil. Er du en coach som vil lykkes på et høyere nivå anbefaler jeg på det sterkeste å ta en samtale med Kjetil og kjenne på hans evner for deg selv."

- Morten Hake

"Det siste året har jeg hatt gleden av å bruke Kjetil som coach. Gjennom samtalene har jeg fått større tilgang til denne fantastiske visdommen vi alle bærer på, som har gitt meg mulighet og grunnlag for å utvikle meg som menneske og i mitt virke som coach. Dette har vært uvurdelig for min coachingpraksis."

- Hanne Lindborg
 

 Du kan delta på hovedprogrammet Ekstraordinær ledelse, eller du kan inkludere coachingmodulen også.

Ekstraordinær ledelse

49000,-

Velkommen til

Ekstraordinær ledelse!

 • Du er klar til å bli en ekstraordinær leder som skaper ekstraordinære resultater.
 • Du brenner for å gjøre verden til et bedre sted via din væremåte, din forståelse av menneskesinnet og ditt virke.
 • Du søker mer innsikt i deg selv, og ønsker det nå.
 • Du vet at det beste tidspunktet er nå og er villig til å gå all in.
SØK NÅ