OM KJETIL

Kjetil Haugmo har jobbet profesjonelt som coach og foredragsholder de siste 14 årene.

Personlig har han hatt mange opp og nedturer, gjennom å ha vært ett menneske som har gjort mye feil og samtidig fryktløst gått for sine drømmer.

Gjennom årene har han opparbeidet en bred personlig erfaring hvor han har fått inspirert mange titusentalls mennesker, gjennom foredrag, kurs, livesendinger, en bestselgende bok og en til en coaching samtaler.

Nå er hans hovedfokus å utdanne coacher som kan gjøre en ekstraordinær forskjell.

Underveis i hans karriere har han vært lidenskapelig opptatt av hva det egentlig er som skaper resultater for mennesker slik at han kan gi dem noe som hjelper og er livsendrende.

Han oppdaget at den utelukkende viktigste variabelen for å hjelpe andre utvikle seg og leve ett godt liv er å utdanne dem i hvordan en fundamental forståelse av deres eget sinn virker.

Hans spesialitet er å hjelpe mennesker å forstå denne fundamentale forståelsen av sinnet som gjør at vi utvikler oss på en enkel og kraftfull måte.

Kjetil brenner for å hjelpe mennesker leve i en høyere bevissthet, slik at vi kan leve ett godt og vakkert liv, samt at vi sammen kan bidra til en planet som hever vårt nivå av kjærlighet for hverandre.

For å lære mer fra Kjetil og hvordan en fundamental forståelse av sinnet virker er du velkommen til å se Kjetils live sendinger på facebook, som gjennomføres tirsdager kl20.

Her er lenken til siden hans: https://www.facebook.com/khaugmo/

to top

opp