KURS

1 års coachingutdannelse: Ekstraordinær coaching

Gjennom dette året er målet at du skal lære en fundamental forståelse av menneskesinnet som hjelper deg å komme på plass i deg selv, finne mer trygghet, ro og tilstedeværelse, samt du vil forstå logikken bak hvordan du og andre er på sitt beste og lever et tilfreds og lykkelig liv. Utover det vil du lære hvordan du skaper livsendrende coaching samtaler med andre, og også hvordan du er en autentisk formidler som gjør at du kan berøre andre og nå frem med ditt budskap.

Du vil lære fra Kjetil, samt fra hans mentorer og kolleger, og du vil bli en del av et felleskap av varme og kloke mennesker.

Det er to inntak til 1 års coachingprogrammet i året. For mer informasjon om innhold, priser og om det kan være riktig for deg, ta kontakt for en gratis samtale.

Meld deg på mitt nyhetsbrev, og du vil motta informasjon om alle muligheter. Eventuelt send meg en epost for å høre når neste kurs begynner: post@kjetilhaugmo.no

For å få med deg de nyeste kurs mulighetene, klikk inn på arrangementer på min facebook side: https://www.facebook.com/khaugmo/

to top

opp