COACHING

Coaching utføres for bedrifter og privatpersoner.

Vi begynner med en samtale hvor jeg forstår dine drømmer, ønsker og utordringer. Om det derifra føles riktig for oss å gå videre, ser vi på ulike skreddersydde muligheter for å skape noe fruktbart sammen.

Ta kontakt på post@kjetilhaugmo.no for å booke din samtale.

Referanser

Når jeg begynte å jobbe med Kjetil så var jeg utmattet av stress, hadde sterke smerter i hele kroppen og store søvnvansker pga det konstante stresset jeg følte.

Følelsen av skam, ikke strekke til og ikke være god nok dominerte også.

Kjetil har vært en uvurderlig støtte og mentor for meg, og med sin tilstedeværelse, visdom og kjærlighet har han alltid pekt meg i riktig retning.

Dette har snudd opp ned på mitt liv. Jeg kan se meg selv gjøre ting jeg aldri ville turt å gjøre før, jeg får hele tiden en dypere og dypere tilstedeværelse i meg selv og livet, og er tilstede her og nå. Jeg tar bedre vare på meg selv på en omsorgsfull måte og har mye mer å gi utad.

– Marita Isaksen

Å jobbe med Kjetil er gull verdt. Nå opplever jeg en mye større ro, en indre ro. Der jeg før opplevde masse bekymringer og frykt, dårlige tanker og dømming av meg selv og andre.

Å fordype meg i forståelsen av sinnet har gitt meg en større forståelse av meg selv og de rundt meg.

Jeg opplever at jeg tar bedre vare på meg selv og tar bedre valg for meg, som igjen de rundt meg merker. De opplever meg roligere, tryggere, med mer genuin glede og en større tilstedeværelse i møte med dem. For mange av kundene mine har samtalene forandret seg, vi kan undre oss sammen om livet, og de takker for gode samtaler i tillegg til ny frisyre. I forhold til min sønn, er det blitt mye mer glede og latter i huset, og det har blitt enklere å være mamma.

For familien generelt har det også forandret seg. Vi har kommet nærmere, og har bedre samtaler.

Dypt takknemlig for denne reisen.

– Mona Østli

Gjennom Kjetils ettårige coachingprogram har jeg opplevd en stor forandring i livet! Jeg har gått fra å hate til å elske jobben min. Jeg har gått fra stress, uro, irritasjon og negativitet til ro, tilstedeværelse, kontroll og positivitet!

Dette påvirker også alle mennesker jeg omgås, både i jobb og fritid! Det beste er at det ikke er noe å gjøre eller fikse for å komme hit. Du skal bare lære å se inn i deg selv, og være tilstede i ditt eget liv. Det du trenger kommer til deg.

Coachingprogrammet er perfekt for alle mennesker, begge kjønn og alle aldre. Det er like nyttig for deg selv som i en coaching rolle, og uten tvil er det den beste investeringen du kan gjøre for deg selv.

– Line Arntsen

Jeg kunne sikkert skrevet hundre sider om hva dette har gitt meg, og jeg setter også utrolig pris på muligheten til å bli coachet av Kjetil.

Jeg har blitt mye mer bevisst. Jeg ser livet fra et annet perspektiv enn jeg gjorde tidligere. Alt er klarere, og jeg føler meg mye bedre. Livet blir akkurat som man velger å se det.

Jeg har blitt mye mer avslappet, jeg er meg selv oftere. Og i enda større grad blitt klar over at jeg skaper min egen virkelighet. Ting som kunne stresse meg før, kan jeg bare le av nå. Det viktigste er at jeg føler meg bra. Så kommer resten av seg selv.

Jeg har lært meg i mye større grad å leve i øyeblikket. Det har gått opp for meg at vi er alle skapt for å føle oss bra, og føle stress og andre kjipe ting, er noe vi har påført oss selv. Det er ikke tankene/menneskene rundt deg som skal bestemme hvordan man skal føle seg.

– Sindre Hamberg, Sikkerhetskonsulent, Sector Alarm AS

Jeg føler at jeg har blitt et mye mer komplett menneske etter coahingen med Kjetil. Jeg har lært hvordan jeg kan ha en annen relasjon til mine tanker, og føler vel nesten at jeg har fått et nytt liv. Om ikke alt, så i hvert fall veldig mye har blitt så mye enklere. Fått mer selvtillit både i jobb og privat, da jeg har forstått at jeg faktisk er bra nok!

Jeg vil anbefale denne coachingen til alle! Helt supert.

– Ann Kristin Horvath, Sikkerhetskonsulent, Sector Alarm AS

Jag har fått en ny bild av mig själv som har blivit en spännande utveckling att se resultaterna på.

Det har påverkat mig väldigt mycket, jag har grävt graven till ting som jag har låtit påverka mig med resultatet att inte vara mig själv.

Så har jag lært att lyssna mer utan att döma, det bästa är att jag inte har behov längre att förklara mig för någon, more action less words!

Jag rekommenderar detta till alla personer, det är balsam för själen.

– Dardan A. Kurti, Sikkerhetskonsulent, Sector Alarm

Sector Alarms inhouse team, HQ Sales, var gjennom store endringer i starten av 2013.

Dette medførte stort press og stress for de ansatte. Som leder av avdelingen så jeg ikke at jeg bidro til dette stresset gjennom min lederstil.

Kjetil har hjulpet meg å få større innsikt! Gjennom denne innsikten ser jeg klarere hva som påvirker mine ansatte – på godt og vondt!

Jeg er mer «meg selv» i mitt lederskap. Mer ro, mer trygghet!

Jeg har lært at jeg kan være tydelig uten å spille på frykt!

Kjetil har klart å skape en helt annen atmosfære på avdelingen. Felles for de ansatte er mer glede og større mestringsfølelse!

Team følelsen på avdelingen er bedre en noen gang takket være Kjetil.

Kjempefornøyd med det vi har klart å skape sammen! Du er en unik person og en fenomenal coach!

– Lisa T. Rolèn, Markedssjef, Sector Alarm AS

Jeg er evig takknemlig for hjelpen Kjetil har gitt meg! Jeg vet jeg kan få til hva som helst takket være han!

– Maren Sørum, Nordisk Salgssjef

Igjen vil jeg takke for våre samtaler. Det har gjort meg mye mer bevisst på valgene jeg tar, og jeg får mye igjen for alt du har lært meg!

– Henrik Jahr, Salgssjef

Å bli coachet av Kjetil opplevdes som en indre revolusjon.

– Adrian David Torvund, barnehage medarbeider

Først hjalp Kjetil meg å bli en mye bedre selger. I løpet av et år tredoblet jeg salget mitt takket være Kjetil sin coaching. Jeg ble mye mer bevisst på hvem jeg kunne være når jeg er på mitt beste Dette har gitt meg større motivasjon og selvtillit. Mens jeg nå har jobbet som salgsleder over en periode har Kjetils coaching hjulpet meg å bli en mye bedre leder og coach.

– Knut Erik, Salgsleder Holte AS

Kjetils trening har gjort meg til en mye bedre leder. Jeg har blitt mye mer klar på hvem jeg er når jeg er på mitt beste, og hvordan jeg kan løfte mine ansatte opp og frem

– Roger Rosbach, Mediebyrået Enklere Valg AS

Coaching prosessen med deg har vært utrolig lærerik – du har virkelig vist meg en ny vei, en ny måte å takle / håndtere jobb og hverdag på. Du har hjulpet meg til å finne tilbake troen på meg selv 🙂 Du er unik!

– Liv Monica – Butikksjef, Kitch`n Brotorvet

to top

opp