Litt om Kjetil

 

I 1999 begynte jeg å jobbe som selger, og utviklet en lidenskap for mennesker og kommunikasjon. Interessen ledet meg utover til å studere hva andre eksperter mener, og innover for å se hva som er sant i meg selv. De siste 4 årene har jeg brukt mye tid på å fordype meg i forståelsen av sinnstilstand, og dette er nå hva jeg hjelper mine klienter å se og forstå i seg selv. Det har gjort mitt arbeid enklere og mer kraftfullt enn tidligere.

 

Nå har jeg opparbeidet 18 års erfaring fra salgsbransjen, jobbet som coach i 12 år, med hovedtyngde av klienter som er ledere og selgere. Noen av firmaene jeg har coachet eller hatt foredrag for omfatter blant andre: Sector Alarm, Schibsted, Dnb, Aker Solutions, Aftenposten, Vg og mange flere.

 

I 2012 kom hans første bok ut, og føyk rett inn på 5 plass på bestselgerlisten i Norge.

 

Mesteparten av mitt arbeid dreier seg om å hjelpe selgere og salgsledere å oppdage sitt naturlige selgertalent. Det innebærer ingen verktøy, metoder, teknikker, råd eller tips fra min side. Isteden lærer jeg bort en enkel forståelse av hvordan deres sinn virker. Dette er veldig annerledes, utradisjonelt og virkningsfullt. Gjennom å peke mine klienter til å forstå sin egen sinnstilstand får de livsendrende innsikter som hjelper dem å oppnå bedre prestasjoner og større resultater. Alle har alt de trenger inni seg for å være en høyt presterende person, nøkkelen er å innse det. Fordeler ved å forstå sinnstilstand er bedre kontakt og innflytelse i relasjoner, mer tilstedeværelse, produktivitet, motivasjon, selvtillit, tilfredshet, indre ro, kreativitet og motstandskraft.