KURS

1 års coachingprogram: Dyp tilstedeværelse – Innse din transformerende coaching kraft

Gjennom dette året er målet at du skal lære å innse din transformerende coaching kraft gjennom å forstå logikken bak hvordan du lever i en dyp tilstedeværelse, samt hvordan du kan hjelpe andre å få til det samme. Du vil lære fra Kjetil, samt fra hans mentorer og kolleger, og du vil bli en del av et felleskap av varme og vise mennesker. Det vil være oppfølging live, på internett, i gruppe og over en til en samtaler. Dette programmet er hovedsatsningen til Kjetil.

Det er to inntak til 1 års coachingprogrammet i året. For mer informasjon om innhold, priser og om det kan være riktig for deg, ta kontakt for en gratis samtale.

Utover det gjennomføres et 6 ukers online gruppecoachingprogram 2 ganger i året, og det vil forekomme ulike seminarer du kan være med på live.

Meld deg på mitt nyhetsbrev, og du vil motta informasjon om alle muligheter. Eventuelt send meg en epost for å høre når neste kurs begynner: post@kjetilhaugmo.no

For å få med deg de nyeste kurs mulighetene, klikk inn på arrangementer på min facebook side: https://www.facebook.com/khaugmo/

to top

opp